Тематичні фуршети на виїзд: від концепції до реалізації

1 min read

Виїзний фуршет – один із популярних форматів для проведення ділової зустрічі, презентації, дня народження чи весілля. Організувати свято будь-якої тематики і для будь-якого заходу досить просто, якщо знати як організувати тематичний фуршет на виїзді за допомогою деяких секретів. Це ідеальне рішення, коли гостей запрошується багато, а простору для них у кафе чи ресторані не вистачає. Щоб викликати у гостей лише приємні емоції компанія dzyga catering пропонує повний набір послуг «під ключ» з організації фуршетів на різну кількість осіб. Давайте докладно поговоримо про загальні правила, визначимося з видом фуршету та поділимося маленькими секретами проведення заходів даного формату.

Загальні правила організації тематичних фуршетів

Формат фуршету використовується на заходах тривалістю не більше 3-х годин, більш тривалі заходи передбачають банкет. Фуршет рятує у випадках, коли простір для проведення заходу зовсім невеликий. Тепер про головне:

  • За правилами висота столу має бути не менше 90 см, чим вище – тим краще.
  • Столи ставлять у центрі приміщення або біля стіни. Вільного простору має бути достатньо для безперешкодного переміщення гостей.
  • Посуд викладається на окремому столику або з краю столу на піднос або спеціальні відерця, щоб траєкторія руху гостя була зрозуміла всім учасникам заходу.
  • Жодних спільних тарілок з гарячим або салатами, весь підбір закусок для тематичного фуршету розкладається порційно.
  • Якщо ви організовуєте фуршет силами кейтерингової компанії, найчастіше офіціант надається безкоштовно.

На діловому фуршеті гості віддають перевагу невеликим закускам і найчастіше навіть без використання посуду. Тому відмінним рішенням у меню стануть брускетти, канапе, тости, тарталетки та інші закуски, які не потребують виделки. Компанія Dzyga пропону окреме меню кейтеринг фуршет для ділової зустрічі, де всі страви відповідають вимогам свіжості, гарного оформлення, різноманітності вибору та зручної порційної подачі.

фуршет на виїзд: креативні ідеї та концепції

Оригінальне оформлення фуршетів для значної та невеликої компанії

Кожен, хто організовує фуршет на вулиці, хоче, щоб він надовго запам\’ятався та залишив у пам\’яті винятково приємні спогади. Недостатньо лише ретельно обдумати меню, потрібно також знати як втілити тематичний фуршет для корпоративного заходу та подбати про обслуговування. Частування для пікніка можна розмістити не традиційним способом, а по-особливому:

  1. У вигляді галявини (грейзинг) — всі страви виставляються на один стіл і вражають своєю різноманітністю та великою кількістю.
  2. Вертикально – за допомогою стендів, зверху донизу обвішаних різними закусками. Таке розташування їжі виглядає ефектно і дає свободу творчої фантазії в оформленні.
  3. У підвішеному вигляді — оригінальні закуски на фуршет розташовуються не класично на столі, а в кошиках, баночках та інших ємностях, а також на мотузочках, закріплених на конструкціях альтанок, терас, наметів, навісів.
  4. На столових приладах — частування розколюються на вилки і розміщуються вертикально.
  5. На різних рівнях в еко стилі використовуються гілки дерев, вінтажні меблі, дерев\’яні ящики, на яких розташовані страви.

Ідеї нестандартного розміщення закусок на природі на дні народження, весіллі, корпоративі чи будь-якому іншому заході допоможуть сформувати унікальну атмосферу.

трендові теми для фуршетів на виїзд

Нестандартні ідеї для фуршету на виїзді

Запрошені гості їдять, жваво розмовляють і вільно пересуваються, слухаючи приємну музику і загалом чудово проводять вечір. Такий формат фуршету може мати в своєму розпорядженні безліч креативних ідей. Незалежно від кількості гостей та приводу замовляйте фуршет на виїзд: креативні ідеї та концепції зроблять свято оригінальним і незабутнім. Розглянемо цікаві задуми для фуршету:

  • Арт-об\’єкт. За основу використовують стіни на яких прикріплюється пенал з відділеннями з кольорової тканини, де у кожному відділенні розміщують, наприклад, цілі фрукти чи пиріжки, булочки, солодкі палички.
  • Політ фантазії. Їжа, що парить у повітрі, — одна з найбільш фантазійних подач страв на фуршеті. Скляні кулі-тераріуми, що висять над столом. У них можна покласти тістечка, міні-закуски, фрукти та багато іншого.
  • Ложки та вилки. На столовий прилад, розташований вістрям нагору, вже насаджена їжа. У ложки можна розкласти міні-порції салатів.
  • Ековечірка. Підійде як для вегетаріанців, так і для любителів екзотики. Ідея полягає в тому, що замість скатертини використовують листя великих рослин, а фруктові нарізки яскраво виглядатимуть в дерев’яних кошиках.
  • Тенісна або спортивна вечірка. Незвичайною альтернативою дерев\’яним та пластиковим підносам стануть тенісні ракетки. Такі тематичні фуршети для приватних святкувань можуть справляти любителі спорту.
  • Морський бриз. Оформлення столу в морському стилі. Страву можна подавати в декоративних або справжніх мушлі, а по центру столу розташуйте величезний багатоярусний корабель.

Виїзний фуршет – це відмінна альтернатива пафосним урочистості, оскільки застілля легко організувати будь-де, радіючи вільному простору. Бажаєте щоб свято пройшло на найвищому рівні, компанія Dzyga пропонує замовити фуршет Київ на різну кількість осіб. Менеджери запропонують вам варіанти меню та сервірування святкового столу за будь-якою тематичною ідеєю. За закуски та десерти відповідають досвідчені шеф-кухарі, які вміють дивувати вишуканими смаками!

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours